Menü

Univerzális szarvasmarha kezelőkaloda nyakbefogóval, hátsó belépővel és zsilipajtóval, körmözős kivitel (porszórt-galvanizált)

KM-MV-7-04-PC

A kezelőfolyosó végén biztosítja az állat rögzítését. A kaloda oldalán lévő ajtók nyitásával kényelmessé válik a különböző testtájak vizsgálata, kezelése. Vészhelyzet esetén a teljes oldal nyitható mindkét oldalon! A kétoldali oltóajtó kényelmessé teszi az oltási munkát. Mindkét oldalon lehetőség van oltások adására, így az immunreakciók ellenőrzésekor nincs téves diagnózis!

Az alsó ajtó lehetővé teszi a tőgy, lábvégi betegségek kezelését, illetve nehezen kezelhető tehenek esetén a borjú szoptatását. A két oldal szűkítési tartománya lehetővé teszi borjak fix rögzítését is a kalodában.

A nyakbefogó pofák záródását az egyirányú fokozatmentes rendszer biztosítja. Kombinálva van egy nyitható-zárható előráccsal, amely megakadályozza, hogy az állat kitörjön és megsérüljön. 

A gyors, biztonságos és balesetmentes rögzítés eszköze. Körmözéshez szükséges tartozékokkal (hasheveder, emeléshez szükséges hajtómű, stb.) szerelve. Opciós tételként fejrögzítő modul ill. digitális mérleg is vásárolható a kalodához. A kaloda tetején található emelőfülek segítségével lehet mozgatni a kalodát. Hosszú szarvú marhákhoz a kalodát nagyobb előráccsal szállítjuk. 

Porszórt-galvanizált kivitelben.

Súly: 1324 kg


5 942 330 HUF

Nettó 4 679 000 HUF

Tulajdonságok

  • Súly: 1324 kg